Wie zijn wij?

Home / Wie zijn wij?

Profiel van de mensen achter de kunst van inkopen

kunst4

De mensen achter het gedachtegoed van de Kunst van Inkopen  hebben een rijke ervaring in de publieke sector. Naast hun specialistische kennis op het gebied van inkoop, beschikken zij over verschillende achtergronden: ICT, facilitair, management, bedrijfskunde, finance, HRM, sales, marketing.

Zij zijn werkzaam geweest  in diverse sectoren: centrale en decentrale overheid, bedrijfsleven, gezondheidszorg, nutsbedrijven, adviesbureaus.

Visie op de adviseur

Wij zijn namelijk van mening dat de adviseur die past bij de ontwikkeling van vraagstukken in de publieke sector, veel meer is dan een inkoopadviseur, hij of zij beschikt over een brede kennis, creativiteit, kennis, intellect, heeft  innovatie hoog in het vaandel staan en komt met nieuwe, originele ideeën.

kunst8

De adviseur die de publiek sector de komende tijd nodig heeft kan capaciteitsvraagstukken invullen, complexe inkoopprojecten uitvoeren, adviseren over de inkoopfunctie, maar vooral meedenken, discussies entameren, vraagstukken op een originele wijze benaderen, outside-the-box denken, inspireren en enthousiasmeren vanuit het strategische perspectief van de organisatie.

HET TEAM ACHTER DE KUNST VAN INKOPEN

Wij zijn enthousiast en houden van ons vak. We zijn blij om u hier te zien en willen ons graag aan u voorstellen.

 • Linda Neijensteijn
  Linda NeijensteijnLinda Neijensteijn is één van de partners van de Kunst van Inkopen. Zij is aanbestedingsjurist en inkoopconsultant. Ze heeft het gedachtegoed van de Kunst van Inkopen ontwikkeld en uitgewerkt met gelijkgestemde collega’s die wilden bijdragen aan de verdere ontwikkeling van inkoop in de publieke sector. De laatste vier jaar heeft zij zich gespecialiseerd in Best Value Procurement en inmiddels diverse aanbestedingen d.m.v. BVP succesvol uitgevoerd. Daarnaast geeft zij trainingen over BVP.
 • Donald Heertje
  Donald HeertjeDonald is één van de partners van de Kunst van Inkopen. Met een achtergrond in ICT, inkoop, sales en diverse leidinggevende posities is hij al jaren zelfstandig adviseur. In zijn rol als inkoopadviseur draait alles om waardecreatie. Vanaf de vraag of een verwerving waarde toevoegt aan de bedrijfsvoering , via de vraag hoe een leverancier of dienstverlener de optimale waarde kan toevoegen tot de vraag of en hoe hij zèlf de meeste waarde kan toevoegen voor de klant. Als mens hecht hij een groot belang aan eerlijkheid, rechtvaardigheid, integriteit en innovatie. In de mix van deze elementen vind u een stimulerende partner.
 • Hans de Krijger
  Hans de KrijgerHans de Krijger biedt organisaties ondersteuning bij inkoopvraagstukken zoals het in control brengen van de inkoopfunctie bij organisaties :opzetten en invoeren van inkoopbeleid, het automatiseren van het inkoopproces en het uitvoeren van (Europese) aanbestedingen. Geen dikke, wollige rapporten maar praktisch, to the point, helder en duidelijk. En met ruime ervaring in zowel de private als de semi-publieke sector een garantie op succes!
 • Rudolf Broekhuizen
  Rudolf BroekhuizenRudolf Broekhuizen is als geen ander in staat om bedrijven en instellingen te ondersteunen bij in- en uitbestedingsvraagstukken en het verbeteren van de inkoopfunctie, het inkoopproces en contractmanagement. Rudolf onderscheidt zich door zijn creatieve- en pragmatische maatwerkoplossingen. Hiermee elimineert hij elke vorm van verspilling in de keten en draagt hij duurzaam bij aan de realisatie van de doelstellingen van uw organisatie.
 • Richard Schuth
  Richard SchuthRichard Schuth heeft zich gespecialiseerd in het uitvoeren en adviseren van (complexe) inkooptrajecten, Europese aanbestedingstrajecten en het inrichten en uitvoeren van contract- en leveranciersmanagement. Hij heeft veel inkoop en aanbestedingstrajecten begeleid en uitgevoerd als project/procesleider en was als verantwoordelijke lid van het multidisciplinaire team. Hierbij zijn de ICT, facilitaire, technische werktuigbouwkundige projecten ruim n.
 • Henk Strik
  Henk StrikHenk Strik voorziet in hoogwaardige kennis en ervaring op het gebied van Europees Aanbesteden bij (semi-) overheidsinstellingen. Hij is als geen ander in staat om uw inkoopproblemen te identificeren en vast te leggen. En vaak ligt de oplossing van een probleem besloten in een goede omschrijving ervan. Henk ziet de oplossing van inkoopproblemen als een uitdaging, waarbij zoveel mogelijk oplossingsrichtingen moeten worden bepaald. Zijn credo luidt: één inkoopprobleem, 10 oplossingen! Deze oplossingen worden samen met u besproken, waarna de meest kansrijke verder worden uitgewerkt.
  • Thea Schaap
   Thea SchaapThea Schaaps ervaring loopt uiteen van het uitvoeren van Europese Aanbestedingen tot het outsourcen van ICT diensten (inclusief mensen en middelen), en van het uitvoeren van een Inkoopscan tot het leidinggeven aan een Inkoopteam. Daarnaast ligt haar hart bij de complexe inkoop- en uutsource trajecten én de zorg voor het sluiten van een contract. Geld wordt niet alleen verdiend door een goed contract af te sluiten, er is veel te winnen bij het goed sturen van de uitvoering van contracten.
  • Richard Kloosterman
   Richard KloostermanRichard Kloosterman begeleidt organisaties al vele jaren bij het duurzaam inkopen en Europees aanbesteden van document gerelateerde activiteiten en processen, zoals de verwerving van afdrukapparatuur (multifunctionals en printers) of Document Management Systemen (DMS), maar ook het uitbesteden van de reproactiviteiten. Dit kan op de klassieke wijze worden aanbesteed of door middel van prestatie-inkoop (BVP), met online aanbestedings-software van Negometrix, Smart Desicion of gewoon op papier.
  • Jeroen Corts
   Jeroen CortsOnder het motto: "Meet alles over uw inkoop" helpt Jeroen Corts uw inkoopdoelstellingen zichtbaar te maken en de resultaten tastbaar. Of het nu gaat om informatieadvies, interim-ondersteuning of het ontwikkelen & implementeren van informatietools, het resultaat komt altijd op de 1e plaats. Betrouwbare, volledige en actuele managementinformatie die u in staat stelt op een effectieve en efficiënte manier prioriteiten te stellen en consensus te bereiken over de aanpak en taakverdeling binnen de inkoopafdeling.
  Contact formulier

  Na het verzenden van uw e-mail nemen wij z.s.m. contact met u op!